Stiri – Citeste doar ceea ce merita

26 September 2006

Încă două persoane ”zboară” de la HP

Filed under: Stiri IT — Stiri @ 19:26

De câteva săptămâni se tot vorbeşte de scandalul iscat la HP. Cineva din interiorul companiei a lăsat să se scurgă câteva informaţii care nu trebuiau lăsate să se scurgă… Către cine? Către news.com. S-a pornit o investigaţie dar s-a pornit greşit: telefoanele celor de la news.com au fost ”cam ascultate” şi datele personale ale unor redactori au fost ”cam furate” de către un detectiv particular angajat de HP. Dar ştirea de azi se leagă de un alt eveniment: plecarea subită a alţi doi angajaţi HP, după ce câteva din capetele companiei au căzut ca urmare a leak-ului. Este vorba despre Tony Gentilucci şi Kevin Hunsaker. Cică Gentilucci şi-a dat demisia (ahem) dar despre Hunsaker nu se ştie încă dacă a fost ”eliminat” sau şi-a dat şi el de bunăvoie acordul de plecare (ahem din nou).
Bieţii de ei – şi fără job şi cu numele în atenţia presei – ai zice că şi-au primit porţia, dar nu: ei trebuie să mai şi apară în faţa unei audienţe chiar astăzi. Mărturii vor depune şi proaspăt-unsul CEO Mark Hurd şi proaspăt-zburata Patricia Dunn, fostă chairman.
Şefii de la HP au luat în serios scurgerea de informaţii şi sunt pe cale să dea de capăt acestei poveşti, spre deliciul celor de la news.com care au despre ce să scrie zilnic.
Sursa

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: