Stiri – Citeste doar ceea ce merita

25 May 2011

Campanie de donare de sânge în Bucureşti

Filed under: Stiri IT — Stiri @ 6:13

Societatea Studenţilor în Medicina din Bucureşti (SSMB) şi Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România organizează, în colaborare cu Institutul de Hematologie Transfuzionalî Bucureşti, în perioada 23 – 27 mai 2011 cea de-a XII-a ediţie a Campaniei de donare benevolă de sânge „Donează sânge! Fii erou!“.

Campania se va desfăşura între orele 8.00-12.00, între 23 şi 25 mai în Holul de Onoare al Facultăţii de Medicină din Bd. Eroii Sanitari, nr. 8 şi între 26 şi 27 mai în Curtea interioară a Ambulatoriului Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (Spit. Municipal) – Splaiul Independenţei, nr. 169.

Campania îşi propune să atragă atenţia asupra insuficienţei rezervelor sanguine cu care se confruntă spitalele din Capitală şi apelează la bunavoinţa românilor dornici de a-şi ajuta semenii care au suferit accidente, sunt victime ale incendiilor sau bolnavi de leucemie etc.

Donatorii vor beneficia de apă, cafea şi sucuri, prăjituri şi fursecuri, bonuri de masa in valoare de 63 RON, 50% reducere la transportul în comun pentru o lună, o zi libera de la serviciu şi analize gratuite ce pot fi ridicate de la sediul Insitutului de Hematologie.

La ediţia de anul trecut, s-au adunat în doar o săptămâna aproape 500 de donatori doar în Bucureşti, ceea ce reprezintă peste 250 litri de sange care poate fi folosit în aproape 150 de intervenţii medicale.

Sursa

1 Comment »

  1. Daca s-ar explica la oameni ca luarea de sange este o masura eficienta pentru vindecarea anumitor boli,cred ca, ei s-ar duce sa doneze in numar si mai mare…nepunand neaparat accent pe beneficii…

    Comment by yousef59 — 27 May 2011 @ 20:27


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: