Tags

,

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, duminică, că nu va candida la Preşedinţie, la Primăria Capitalei sau la funcţia de premier, deşi pentru ultima nu se organizează alegeri. Prezentă la emisiunea “După 20 de ani”, difuzată duminică de ProTV, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a afirmat că PDL va găsi un candidat potrivit pentru Primăria Capitalei, precizând că ea nu va candida. In opinia ei, posibilii candidaţi ai PDL la Primăria generală.ar fi Silviu Prigoană, Liviu Negoiţă şi Sulfina Barbu, însă nu a exclus posibilitatea ca pardidul să suţină un candidat care în prezent nu este în formaţiune.

În cadrul emisiunii, Elena Udrea a mai spus că anul 2014, când vor avea loc alegerile prezidenţiale, ar putea fi anul unei femei, dacă se găseşte femeia-candidat potrivită.

Întrebată dacă va candida la Preşedinţie, ea a răspuns negativ.  Un răspuns negativ a dat şi la întrebarea dacă va candida la funcţia de premier.

“Eu am intrat în politică cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc”

În cadrul emisiunii, Elena Udrea a vorbit şi despre momentul intrării ei în politică, cu “Mercedes, genţi şi pantofi cu toc”.

Eu aşa am intrat în politică: cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc. Eu nu am venit la 30 de ani în politică şi mi-am făcut pe urmă toate astea. Eu aşa am venit“, a spus ministrul Dezvoltării, adăugând că înainte îi era “un pic mai bine financiar”.

Sursa: http://www.adevarul.ro


Advertisements