Stiri – Citeste doar ceea ce merita

14 June 2011

Airbus a prezentat avionul transparent care îţi permite să te uiţi la stele în timp ce te afli la mii de metri deasupra pământului

Filed under: Stiri IT — Tags: , — Stiri @ 10:15

V-ar plăcea ca în timp ce zburaţi spre vacanţa de vis să admiraţi stelele? Airbus, producătorul european de aeronave de aeronave crede că da, astfel că lucrează deja la un model de avion transparent, care ar urma să decoleze peste 40 de ani, potrivit Daily Mail.Aibus a prezentat la Londra un model futurist de avion care ar urma să ajungă în aer în 2050.
 În faţa şi în spatele avionului vor fi zone pentru relaxare şi zone pentru muncă, renunţănduşse asfel la scaunele de la clasa business şi de la cea economică. De asemenea, aeronava va avea şi un bar pentru a încuraja socializarea în rândul pasagerilor. Pereţii aeronavei vor fi unii inteligenţi şi vor reacţiona în funcţie de lumina şi de temperatura de afară, permitându-le pasagerilor, atunci când este cazul, să aibă o privelişte spectaculoasă a cerului în timp ce se află la mii de metri deasupra pământului.  De asemenea, potrivit conceptului prezentat de Airbus, viitoarea aeronavă va avea instalate numeroase aplicaţii pentru destinderea pasagerilor, inclusiv jocuri holografice.

Potrivit celor de la Airbus, cabina va fi o structură bionică, încă cum va construi compania de avioane o astfel de structură este deocamdată un mister.

Sursa: www.adevarul.ro

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: