Tags

, ,

Cupola metalică a pavilionului central Romexpo, gazda galei de box din 9 iulie în care Lucian Bute îşi va apăra centura mondială IBF la supermijlocie, va fi demontată pentru a permite instalarea a 4 panouri video uriaşe. În paralel cu montarea tribunelor în vederea galei ”Campion pentru România”, a început şi operaţiunea de demontare a cupolei Romexpo, informează FR de Box. ”Este o operaţiune necesară pentru că vom monta patru panouri video uriaşe. Cum acestea sunt foarte grele şi vor fi montate direct de tavan, am fost obligaţi să renunţăm la cupolă”, a declarat şeful echipei de muncitori. Este pentru prima oara de la inaugurarea pavilionului central de la Romexpo când se renunţă la unul dintre elementele sale specifice de decor.

Dezafectarea cupolei se va încheia în acest weekend, iar la începutul săptămânii viitoare se instala ringul. Şi la gala de la Bucureşti, Lucian Bute va avea pe şort frunza din logoul brandului turistic al României, el având un contract de promovare a imaginii ţării noastre. Meciul de la Bucureşti dintre Bute şi francezul Jean-Paul Mendy va fi transmis în direct in Canada (TVA), Statele Unite şi Franţa, dar şi în alte 50 de ţări.
La meciul de sâmbăta viitoare, în care Bute îşi apără pentru a 8-a oară centura cu diamante, sunt aşteptaţi circa 9.000 de spectatori.

Sursa http://www.cotidianul.ro

Advertisements