Stiri – Citeste doar ceea ce merita

17 July 2011

LG Optimus Net P690

Filed under: Stiri IT — Tags: , — Stiri @ 1:37

Daca Optimus One ne punea la dispozitie doar un procesor la 600MHz si putin peste 400 MB memorie RAM, configuratia lui Optimus Net ridica frecventa procesorului la 800 MHz si suplimenteaza memoria RAM la 512 MB. Puterea crescuta de procesare este utilizata cu folos, ruland noua versiune Android 2.3.3 Gingerbread, a carui interfata este afisata pe suprafata unui ecran TFT capacitiv de 3.2 inch, cu rezolutie 320 x 480 pixeli. Optimus Net filmeaza la rezolutie VGA, iar pozele obtinute cu camera foto de 3 MP sunt organizate cu ajutorul functiei geo-tagging, asigurata de receptorul A-GPS integrat.Conectarea la internet poate fi realizata prin conexiune 3G HSDPA la 3.6 Mbps, sau folosind placa de retea Wi-Fi N. Mai avem la dispozitie un modul Bluetooth 3.0 pentru transferuri de date si conectarea diverselor accesorii, conector microUSB pentru atasarea la PC, respectiv conector jack 3.5 mm pentru setul de casti livrate in pachet.

Spatiul disponibil pentru instalarea de aplicatii este limitat la 150 MB, iar pentru stocare avem un card microSD de 2GB inclus in pachetul cu accesorii.

In carcasa cu dimensiuni 113.5 x 59 x 12.1 mm si greutate de 122 grame a incaput un acumulator Li-Ion de 1500 mAh, ce ar trebui sa ofere o autonomie rezonabila.

1 Comment »

  1. LG Optimus Net P690 Gingerbread Smartphone…

    LG Electronics this day introduced the new Android Gingerbread smartphone namely the Optimus Net P690. The phone offers enhanced multimedia support, enhanced power management and better gaming support. The Optimus Net P690 features an integrated social…

    Trackback by TechFeeds.info — 17 July 2011 @ 3:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: