Tags

,

Daca Optimus One ne punea la dispozitie doar un procesor la 600MHz si putin peste 400 MB memorie RAM, configuratia lui Optimus Net ridica frecventa procesorului la 800 MHz si suplimenteaza memoria RAM la 512 MB. Puterea crescuta de procesare este utilizata cu folos, ruland noua versiune Android 2.3.3 Gingerbread, a carui interfata este afisata pe suprafata unui ecran TFT capacitiv de 3.2 inch, cu rezolutie 320 x 480 pixeli. Optimus Net filmeaza la rezolutie VGA, iar pozele obtinute cu camera foto de 3 MP sunt organizate cu ajutorul functiei geo-tagging, asigurata de receptorul A-GPS integrat.Conectarea la internet poate fi realizata prin conexiune 3G HSDPA la 3.6 Mbps, sau folosind placa de retea Wi-Fi N. Mai avem la dispozitie un modul Bluetooth 3.0 pentru transferuri de date si conectarea diverselor accesorii, conector microUSB pentru atasarea la PC, respectiv conector jack 3.5 mm pentru setul de casti livrate in pachet.

Spatiul disponibil pentru instalarea de aplicatii este limitat la 150 MB, iar pentru stocare avem un card microSD de 2GB inclus in pachetul cu accesorii.

In carcasa cu dimensiuni 113.5 x 59 x 12.1 mm si greutate de 122 grame a incaput un acumulator Li-Ion de 1500 mAh, ce ar trebui sa ofere o autonomie rezonabila.

Advertisements