Stiri – Citeste doar ceea ce merita

21 July 2011

LG Optimus 2X are probleme !

Filed under: Stiri IT — Tags: , , , — Stiri @ 13:44

LG Optimus 2X este primul telefon dual core din lume, intrand chiar in Cartea Recordurilor pentru aceasta performanta, dar iata ca acum terminalul se dovedeste mai degraba o bataie de cap pentru producatorul sau. LG a fost data in judecata pentru problemele handsetului sau, in varianta sa americana. Cunoscut in SUA drept T-Mobile G2x, terminalul vandut de operatorul T-Mobile are probleme cu ecranul, se blocheaza des si se inchide in mod neasteptat, conform unor plangeri ale clientilor. Astfel de plangeri au existat chiar din ziua in care telefonul a fost lansat, dar LG nu a raspuns utilizatorilor si nu a promis nici vreo rezolvare pentru buguri. Acum s-a ajuns la tribunal, iar pagubitii sunt clienti T-Mobile care au cumparat un LG Optimus 2X la pretul de 250 de dolari. Probabil ca producatorul asiatic va ajunge la o intelegere cu clientii nemultumiti, platindu-le despagubiri pentru a evita probleme mai grave, care ar dauna imaginii. Cum ramane totusi cu experienta oferita de Optimus 2x? Personal, nu am avut probleme cu terminalul, dar exista intotdeauna cateva unitati defectuoase in orice serie de produse.

4 Comments »

 1. Buna ziua.
  Sunt fericitul posesor al unui LG Optimus 2x, care, (din pacate), din primele zile mi-a dat batai de cap, cu diferite probleme (descarcari bruste ale bateriei, se infierbanta fara motiv in stand-by, inchideri neasteptate, etc).
  Dupa ceva modificari in soft (update firmware, root, dezinstalarea unor aplicatii defectuoase preinstalate de producator) am o minune de telefon, sper din tot sufletul sa tina “minunea”.
  O zi excelenta tuturor.
  Zygy

  Comment by zygy — 27 September 2011 @ 15:36

  • Salut zygy se poate sa ma ajuti si pe mine cum sa il fac sa mearga bine telefonul ? Nu de altceva dar am problema la el are momente cand ma suna cineva si nu pot sa raspund fiindca se blocheaza ecranul si nu imi apare butonul verde sa raspund. Nu face de fiecare data asa cine poate sa ma ajute dati-mi add pe messenger alexandru_alx94 (sa specificati ca sunteti in legatura cu telefonul ca sa nu va dau ignore din greseala) si cand sunt online sa il fac si eu sa mearga bine.ca devine stresant sa nu poti raspunde cand te suna cineva.😦

   Comment by Alexandru — 14 March 2014 @ 21:37

 2. Salut….am si eu un optimus 2x dar imi da mari belele de cap, la fel ca si tine, se incalzeste brusc….se descarca bateria…..ce sa ii fac? ce aplicatii sa dezinstalez? si cum?

  Comment by Dragos — 16 December 2011 @ 12:06

 3. salut … si eu am un P990,problema la mine ca porneste blitzul atunci cand intru in messenger sau vreau sa intru pe camera foto…se mai blocheaza asa cateodata dar in rest merge bine,un prieten de al meu are acelasi model si merge perfect fara nici o problema … daca i-ai facut upgrate la soft incearca sa-i faci un downgrade de soft la primul,eu am facut si pot sa zic ca merge mai bine.

  Comment by Andi S — 20 December 2011 @ 11:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: