Stiri – Citeste doar ceea ce merita

25 July 2011

Locuri de munca pentru romani in Europa

Filed under: Stiri Economie — Tags: , , , — Stiri @ 9:53

Cum Spania cere permise de munca romanilor, multi conationali se orienteaza catre alte tari unde pot castiga mai bine decat muncitorii in constructii sau capsunarii. Si in tarile nordice gasesti de munca in constructii sau in agricultura. Ti se cere sa stii limba engleza, iar salariile trec de 1.500 de euro. Bursa locurilor de munca in tarile din nordul Europei are destule oferte pentru romanii interesati. In Norvegia se cauta medici psihiatrii si radiologi pentru spitale, dar si pentru clinici private. Salariul e de cel putin 3.000 euro pe luna, insa poate ajunge si la 10.000 de euro lunar. Orele suplimentare se platesc, primiti patru luni de concediu de educatie profesionala platit la fiecare cinci ani si 14 zile libere pe an pentru congrese, platite de catre spital, pe langa salariul intreg. Trebuie ca medicii sa stie bine limba engleza si sa aiba experienta de cel putin jumatate de an.Tot in Norvegia puteti sa va angajati ca muncitori in constructii, asfaltari, menajera, sofer sau mecanic auto.

In Danemarca, unui specialist IT i se ofera 7.000 euro pe luna, dar trebuie sa aiba experienta pe un post de conducere. Se cauta si medici psihiatri, iar salariul e de cel putin 5.000 euro lunar.

Multe oferte pentru medici sunt si in Irlanda, unde se cauta rezidenti si specialisti pentru posturi in spitale de stat.

1 Comment »

  1. super!!!

    Comment by Gurin Iurie — 28 October 2011 @ 20:39


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: