Tags

,

ChaCha utilizeaza platforma Android 2.3.3, permitand sincronizarea automata a telefonului cu informatiile disponibile in pagina de Facebook a contactelor utilizatorului, precum si interfata de acum celebra HTC Sense, dar intr-o versiune usor di­ferita, denumita “versiunea 2.1 pentru Messen­ger”. Astfel, cand este apelat un contact pe care utilizatorul il are in lista de prieteni la Facebook, terminalul afiseaza toate informatiile disponibile despre acesta, de la fotografia de la contul de Facebook pana la status si chiar notificarea privind apropierea zilei de nastere a acestuia.

Smartphone-ul este dotat cu tastatura completa QWERTY si cu un ecran tactil de 2,6 inchi in format landscape. ChaCha vine cu o camera foto de 5MP cu au­tofocus si blit cu LED (deloc stralucita) pe spate, fara o protectie speciala, si cu una frontala, care filmeaza la ca­litate VGA.

Designul lui ChaCha este placut, terminalul fiind usor curbat, pentru o mai buna asezare in mana. Greutatea este de 120 de grame, ChaCha avand carcasa jumi-juma, aluminiu si plastic. Capacul acumulatorului este din plastic si se dovedeste destul de incapatanat la manevrare, necesitand ceva forta.

ChaCha este dotat cu o mufa jack de 3,5 mm fara protectie. Durata de “viata” a bateriei este de circa doua zile, in conditii de exploatare medie spre intensa. Din pacate, slotul pentru cardul microSD se afla langa baterie, iar inlocuirea cardului fara a scoate bateria este imposibila.

Caseta tehnica:
● Ecran: tactil, 2,6 inchi, rezolutie 480×320
● Dimensiuni: 114,4×64,6×10,7 mm
● Procesor: 800 Mhz
● Memorie: ROM: 512, RAM: 512, card de memorie microSD
● Camera foto: 5 MP, autofocus, blit LED principala, 2592 x 1944 pixeli, VGA secundara
● Baterie: Li-Ion, 1.250 mAh
● Sistem de operare: Android 2.3.3
● Browser: HTML
● 3G: HSDPA, 7,2 Mbps; HSUPA, 384 Kbps
● WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot

Advertisements