Stiri – Citeste doar ceea ce merita

23 September 2011

Anomalii in Triunghiul Bermudelor

Filed under: Stiri Externe — Tags: , — Stiri @ 8:59

O echipa de cercetatori a studiat timp de 10 ani apele de langa Triunghiul Bermudelor.

Oamenii de stiinta au descoperit recent langa Triunghiul Bermudelor alte anomalii: suprafata apei era acoperita de o mare varietate de virusuri. Acestia nu sunt periculosi pentru oameni, fiind interesati doar de bacteriile oceanice scrie realitatea.net care citeaza Pravda.

O echipa de cercetatori condusi de Craig Carlson, de la Institutul de Oceanologie Bermuda, au analizat zona, timp de 10 ani. 90% dintre virusurile descoperite de acestia la suprafata apei sunt necunocuti pentru stiinta, arata concluziile cercetarii lor.

Sute de persoane, nave si avioane au disparut, de-a lungul timpului, in Triunghiul Bermudelor. Zona misterioasa este inconjurata de zvonuri si suspiciuni in legatura cu activitatea ei supranaturala. Cunoscut si ca Triunghiul Diavolului, zona este situata in Nordul Oceanului Atlantic si este definita de punctele Bermuda, Florida si Puerto Rico.

Reputatia dubioasa a regiunii a inceput in decembrie 1945, cand zborul 19, un escadron format din 5 bombardiere ale armatei americane a disparut in timpulul unui exercitiu de rutina, pe timp de pace. Inainte sa piarda legatura radio, conducatorul zborului a fost auzit spunand: “totul arata ciudat, pana si oceanul. Intram in ape albe”. Cei 14 membri ai echipajului si navele lor nu au fost gasite niciodata. O echipa trimisa pentru a investiga disparitia suspecta, formata din 13 oameni, si-a pierdut urma in acelasi loc, consolidand astfel faima stranie a Triunghiului.

Triunghiul Bermudelor se crede ca ar fi responsabil pentru disparitia misterioasa a 50 de nave si 20 de avioane din ultimul secol, potrivit Armatei SUA.

 

1 Comment »

  1. Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

    Comment by Filme online — 23 September 2011 @ 9:22


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: