Tags

, ,

Cofondatorul Apple si fost director general al companiei, Steve Jobs, a murit miercuri la varsta de 56 de ani, fiind bolnav de cancer pancreatic. Prietenii si fanii Apple si-au exprimat regretul pentru moartea sa, informeaza CNN. “Suntem profund intristati sa anuntam ca Steve Jobs a decedat astazi”, se arata intr-un scurt comunicat al consiliului de administratie al societatii.

“Geniul lui Steve, pasiunea si energia lui au fost sursa a numeroase inovatii care ne-au imbogatit si ne-au imbunatatit vietile. Lumea este nemasurat mai buna datorita lui Steve”, se arata intr-un comunicat al Apple.

“Apple a pierdut un vizionar si un creator de geniu, iar lumea a pierdut o fiinta incredibila”, a reactionat Cook, intr-un mesaj adresat angajatilor grupului, dat publicitatii.

Moartea lui Steve Jobs nu a fost neasteptata. Cofondatorul Apple s-a luptat cu cancerul mai multi ani, iar in luna august si-a anuntat demisia din functia de CEO si presedinte al consiliului de administratie al Apple, urmand sa fie inlocuit de fostul COO al companiei Tim Cook.

 

Advertisements