Stiri – Citeste doar ceea ce merita

26 October 2011

Nokia Lumia 800

Filed under: Stiri IT — Tags: , , — Stiri @ 18:23

Nokia a anunțat lansarea Nokia Lumia 800, primul smartphone cu sistem de operare Windows.Telefonul Nokia Lumia 800 a fost dezvaluit la evenimentul Nokia World și este bazat pe smartphone-ul Nokia N9.

“Este o minunație de telefon”, a declarat Stephen Elop, CEO Nokia. Reprezentanții Nokia au numit acest telefon “o frumusețe la exterior și o bestie in interior”.

Nokia Lumia 800 este dotat cu un sistem GPS audio, serviciu oferit gratuit utilizatorilor, ca de altfel și Nokia Music. Nokia Lumia 800 va fi disponibil in trei variante de culoare. Telefonul are integrate aplicații pentru social media, administrarea facila a contactelor și Internet Explorer 9.

Ecranul este de 3,7 inci. Telefonul are un procesor de 1,4 GHz cu accelerare grafica și procesor grafic. Nokia Lumia 800 are camera foto Carl Zeiss, redare video HD și memorie interna de 16GB. In plus, utilizatorii beneficiaza de o memorie virtuala extinsa la 25GB prin serviciul Microsoft SkyDrive, pentru stocare de imagini și muzica.Prețul de retail estimat de oficialii companiei este de 420 euro, excluzand taxele.

Nokia 710, al doilea smartphone cu sistem Windows

Nokia Lumia 710 a fost proiectat pentru impatimiții de comunicarea prin social media. Telefonul este, ca și Nokia Lumia 800, dotat cu browser-ul Internet Explorer 9.Nokia Lumia 710 are un procesor de 1,4 GHz, acclerare hardware și procesor grafic, ca și Nokia Lumia 800. Prețul de retail estimat va fi de aproximativ 270 euro.

Nokia Lumia 800 va fi disponibil in perioada urmatoare in Franța, Germania, Italia, Olanda, SPania și Marea Britanie. Pana la sfarșitul acestui an va fi disponibil in Hong Kong,India, Rusia, Singapore și Taiwan.  Inca nu se știe cand vor fi disponibile cele doua smartphone-uri și in Romania.

 

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: